POSTANOWIENIE NR 94/2024 Komisarza Wyborczego we Włocławku II z dnia 26 lutego 2024 r. w sprawie powołania Gminnej Komisji Wyborczej w Rogowie

Na podstawie art. 178 § 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. – Kodeks wyborczy (Dz. U. z 2023 r. poz. 2408) Komisarz Wyborczy we Włocławku II postanawia, co następuje:

§1.

W celu przeprowadzenia wyborów organów jednostek samorządu terytorialnego zarządzonych na dzień 7 kwietnia 2024 r., powołuje się Gminną Komisję Wyborczą w Rogowie, z siedzibą w Urzędzie Gminy w Rogowie, Rogowo 51, 87-515 Rogowo,

w składzie:

- 1. Mariola Barańska, zgłoszona przez KKW KOALICJA OBYWATELSKA, zam. Świeżawy
- 2. **Ryszard Bartkowski**, zgłoszony przez KKW TRZECIA DROGA PSL-PL2050 SZYMONA HOŁOWNI (uzupełnienie składu), zam. Rogowo
- 3. Sławomir Graczyński, zgłoszony przez KWW ZGODA, zam. Pręczki
- 4. **Milena Grudzińska**, zgłoszona przez KKW TRZECIA DROGA PSL-PL2050 SZYMONA HOŁOWNI, zam. Rogowo
- 5. Wiesława Grażyna Matyjasik, zgłoszona przez KWW DLA GMINY ROGOWO, zam. Rogowo
- 6. Danuta Szymańska, zgłoszona przez KW NORMALNA POLSKA, zam. Rogówko
- 7. Katarzyna Topolewska, zgłoszona przez KWW JACKA WIŚNIEWSKIEGO (uzupełnienie składu), zam. Rypin
- 8. Grażyna Wojtelewicz, zgłoszona przez KW PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ, zam. Rogowo
- 9. Anna Zaleśkiewicz, zgłoszona przez KWW JACKA WIŚNIEWSKIEGO, zam. Rypin

§ 2.

Skład Komisji podaje się do publicznej wiadomości w Biuletynie Informacji Publicznej Komisarza Wyborczego we Włocławku II oraz Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Gminy Rogowo.

§3.

Postanowienie wchodzi w życie z dniem podpisania.



Komisarz Wyborczy we Włocławku II

Piotr Kozubowicz