## POSTANOWIENIE NR 87/2024 Komisarza Wyborczego we Włocławku II z dnia 26 lutego 2024 r. w sprawie powołania Miejskiej Komisji Wyborczej w Kikole

Na podstawie art. 178 § 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. – Kodeks wyborczy (Dz. U. z 2023 r. poz. 2408) Komisarz Wyborczy we Włocławku II postanawia, co następuje:

§1.

W celu przeprowadzenia wyborów organów jednostek samorządu terytorialnego zarządzonych na dzień 7 kwietnia 2024 r., powołuje się Miejską Komisję Wyborczą w Kikole, z siedzibą w Urzędzie Miasta i Gminy Kikół, Plac Kościuszki 7, 87-620 Kikół,

w składzie:

- 1. Jadwiga Chrzanowska, zgłoszona przez KW PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ, zam. Lipno
- 2. **Małgorzata Iwona Falkowska**, zgłoszona przez KKW TRZECIA DROGA PSL-PL2050 SZYMONA HOŁOWNI (uzupełnienie składu), zam. Kikół
- 3. Anna Małgorzata Grabowska, zgłoszona przez KWW GMINA ZMIAN, zam. Kikół
- 4. Mirosława Barbara Krasuska, zgłoszona przez KWW RENATY GOŁĘBIEWSKIEJ, zam. Kikół
- 5. Karina Anna Pińska, zgłoszona przez KWW LIPNOWIANIE (uzupełnienie składu), zam. Złotopole
- 6. Błażej Sętkowski, zgłoszony przez KWW LIPNOWIANIE, zam. Ignackowo
- 7. **Daria Sumińska**, zgłoszona przez KKW TRZECIA DROGA PSL-PL2050 SZYMONA HOŁOWNI, zam. Kikół
- 8. Marek Kazimierz Sztuczka, zgłoszony przez KW LIPNOWSKA POWIATOWA INICJATYWA SAMORZĄDOWA, zam. Jarczechowo
- 9. **Henryk Tułowiecki**, zgłoszony przez KW PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ (uzupełnienie składu), zam. Sumin

§ 2.

Skład Komisji podaje się do publicznej wiadomości w Biuletynie Informacji Publicznej Komisarza Wyborczego we Włocławku II oraz Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miasta i Gminy Kikół.

§3.

Postanowienie wchodzi w życie z dniem podpisania.



Komisarz Wyborczy we Włocławku II

**Piotr Kozubowicz**